Jay Ko feat. Anya asalteaza topurile cu ”One” - VIDEO

Publicat pe

Jay Ko feat. AnyaJay Ko feat. Anya, cel mai nou proiect muzical MediaPro Music, iau cu asalt topurile radio din tara cu cel de-al doilea single al lor, „One”, si promit sa nu se opreasca aici.

In urma cu putin timp, cei doi artisti au lansat videoclipul piesei, o productie in premiera pentru tara noastra: primul videoclip din Romania cu ID visual pentru fiecare televiziune muzicala in parte!

Unul dintre putinele clipuri romanesti in care se folosesc efecte 3D, montajul si productia videoclipului „One” au durat mai mult de doua luni.

Regizorul George Deac si art directorul Alexandru Epureanu au folosit pentru realizarea lui doua tehnici de productie: croma keying si rotoscopare, dar si animatii 3D, motion tracking si colour correction.

Filmarile au durat trei zile, au avut loc la Sibiu si Ploiesti si s-au materializat intr-un videoclip viu, parca desprins dintr-un joc 3D.

Jay Ko feat. Anya – One


 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter