Jay Z și Beyoncé, îndrăgostiți prin Italia

Publicat pe

În sejurul lor din Sardinia, Beyoncé și Jay Z sunt la fel de îndrăgostiți ca la început.

 

beyonce1

 

Cu ocazia zilei sale de naștere, Beyonce a primit din partea soțului său o excursie prin toată Italia. Ei au început călătoria cu un yaht luxos care a plecat din Capri şi sunt acompaniați de Kelly Rowland și soțul său, Tim Witherspoon.

 

În Sardinia cei doi îndrăgostiți au purtat ținute asortate și au fost suprinși în ipostaze foarte romantice care au demonstrat încă o dată că sunt un cuplu perfect.

 

Jay Z a fost foarte generos cu cadourile pentru soția sa în acest an. Pe lângă excursia din Italia, el a realizat un videoclip-tribut pe care l-a publicat pe site-ul său.

 

,,Melodia asta îmi reamintește de tine și de mine în vacanță” a spus rapper-ul legat de video-ul realizat pe piesa ,,Yellow” a trupei Coldplay. ,,Uite-te la stele, uite cum strălucesc pentru tine. Atâtea nopți legendare. Reprezintă vulnerabilitatea; suntem noi în lumea noastră, departe de muncă și pur și simplu pierduți în dragoste”, mărturisește artistul despre relația lor.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter