Jean-Paul Belmondo, fosta sotie si actuala iubita, amenintati cu moartea

Publicat pe

Actorul Jean-Paul Belmondo, fosta sa sotie, Natty Tardivel, si actuala iubita, Barabara Gandolfi au primit amenintari cu moartea prin intermediul unor scrisori.

Belmondo si Natty traiesc clipe de groaza dupa ce si fiica lor, Stella in varsta de 6 ani, a carei custodie si-o disputa, a fost, de asemenea amenintata, potrivit site-ului www.gala.fr.

Jean-Paul Belmondo

Prima scrisoare a sosit pe adresa lui Belmondo in luna iunie, insa actorul nu i-a acordat atentie. Acesta a rectionat insa la cea de-a doua scrisoare venita la inceputul lunii august si a depus plangere la politie.

Amenintarile cu moartea par sa aiba legatura cu tanara iubita a lui Belmondo, tanara femeie de afaceri Barbara Gandolfi care detine mai multe cluburi de noapte in Belgia si o companie in Dubai. In ultimele luni, ea a intrat in vizorul politiei care i-a blocat mai multe conturi, in timp ce Belmondo a fost audiat ca martor in cadrul unei anchete financiare.

Suspecta de spalare de bani, trafic de persoane si activitati criminale, Barbara ar putea avea dusmani de temut care incearca sa o intimideze, razbunandu-se pe Belmondo si familia acestuia.

Barbara, in varsta de 32 de ani, l-a cunoscut pe Jean-Paul Belmondo in urma cu cateva luni. Ea a declarat recent ca relatia cu actorul in varsta de 76 de ani este la inceput si ca se vad cel putin o data pe saptamana.

Foto: www.gala.fr

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter