Jennie Garth – Uite cum arată Kelly din „Beverly Hills” la 43 de ani!

Publicat pe

Jennie Garth, actriţa care a interpretat-o pe Kelly Taylor în serialul „Beverly Hills' a ajuns la 43 de ani şi, din păcate, nu se află într-o formă fizică prea bună.

 

Mamă a 3 fetiţe, ea a fost surprinsă în Los Angeles alături de soţul ei, David Abrams, cu 9 ani mai tânăr, cu care s-a căsătorit anul trecut.

 

Actriţa s-a îngrăşat mult în ultima perioadă şi a părut destul de neglijent îmbrăcată pentru această plimbare. Aproape nimic nu mai aminteşte de blonda sexy din serialul de succes al anilor 90 care întorcea toate privirile.

 

În urmă cu 3 ani, actriţa a trecut printr-un divorţ dureros, despărţindu-se de Peter Facinelli. Atunci, ea a reuşit să slăbească 13 kilograme şi să lupte cu depresia.

 

Iată însă că Jennie are din nou probleme cu kilogramele în plus, însă va reuşi, cu siguranţă, să îşi recapete tonusul şi de această dată.

 

Foto: Hepta

 

Jennie Garth – Uite cum arată Kelly din „Beverly Hills' la 43 de ani!Jennie Garth – Uite cum arată Kelly din „Beverly Hills' la 43 de ani!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter