Jennifer Aniston ar putea prezenta Oscarul anul acesta - VIDEO

Publicat pe

Jennifer AnistonCa urmare a succesului ultimului sau film, „Marley&Me', Jennifer Aniston ar putea fi gazda galei din acest an a Premiilor Oscar.

Daca actrita va accepta aceasta provocare, ea va avea de infruntat cateva momente extrem de delicate. Atat Brad Pitt, fostul sau sot, cat si Angelina Jolie, rivala sa, sunt nominalizati la Premiile Oscar si s-ar putea numara printre castigatori.

Angelina a reusit sa faca un rol extrem de emotionant, interpretand-o pe mama curajoasa din drama „The Changeling', film regizat de Clint Eastwood, in timp ce Brad Pitt a intrat in competitia pentru Oscar cu rolul din „The Curious Case of Benjamin Button'.

Se pare ca John Mayer, actualul iubit al lui Jennifer, o incurajeaza pe aceasta sa accepte propunerea, pentru a dovedi astfel ca nu-i pasa de Brad si de Angelina. Cu Mayer alaturi de ea, Jennifer Aniston are toate sansele sa fie declarata regina serii.

Gala premiilor Oscar va ava loc pe 22 februarie, la 11 zile dupa ce, potrivit unor surse, John Mayer o va cere de sotie pe Aniston.

Foto: www.jenaniston.net
 

Marley and Me – Trailer

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter