Jennifer Aniston are un nou iubit?

Publicat pe

Mult timp dupa divortul de Brad Pitt, toata lumea a compatimit-o pe saracuta de Jen. Ea insa si-a continuat viata si a avut o serie de relatii cu unii dintre cei mai frumosi barbati: Vince Vaughn, John Mayer sau Paul Sculfor. Acum vedeta pare a fi din nou indragostita.

jennifer anistonIn perioada in care se promova filmul The Bounty Hunter', prezenta pe covorul rosu la diverse evenimente a lui Jennifer Aniston si Gerard Buttler a declansat o serie de reactii.

In vreme ce unii se gandeau ca totul e doar o strategie abila de PR, altii se intrebau daca nu cumva intre cei doi chiar s-a legat o relatie in timpul filmarilor.

Se pare insa ca nu Gerard Butler a fost cel care a cucerit-o pe Jen, desi conform tiparelor, protagonistii unei productii ajung sa fie impreuna si in afara platourilor.

Daca e sa dam crezare zvonurilor, norocosul este actorul Jason Sudeikis, coleg cu Aniston in The Bounty Hunter'.

Relatia lor ar fi inceput insa abia dupa terminarea filmarilor si dupa ce divortul dintre Sudeikis si sotia sa, Kay Cannon, a fost pronuntat.

Pana acum, nici Jennifer, nici Jason nu au facut vreo declaratie in acest sens.

Foto www.hepta.ro
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter