Jennifer Aniston, Courteney Cox şi Lisa Kudrow, petrecere la 15 ani de la finalul FRIENDS. Cum arată „colegele de apartament” acum, la 50+

Publicat pe

Courteney Cox a împlinit 55 de ani şi a petrecut alături de colegele ei de apartament din serialul 'Friends', Jennifer Aniston şi Lisa Kudrow. Au trecut 15 ani de la finalul filmărilor, actriţele au trecut de 50 de ani, însă arată fabulos, cu un pic de ajutor din partea medicului estetician. Fanii serialului sunt de acord că Jennifer Aniston (50 de ani) arată aproape neschimbată.

Jennifer Aniston, Courteney Cox şi Lisa Kudrow, petrecere la 15 ani de la finalul FRIENDS. Cum arată „colegele de apartament' acum, la 50+Jennifer Aniston, Courteney Cox şi Lisa Kudrow, petrecere la 15 ani de la finalul FRIENDS. Cum arată „colegele de apartament' acum, la 50+

Jennifer Aniston, Courteney Cox şi Lisa Kudrow au apărut într-un selfie publicat de Cox pe Instagram cu precizarea 'Ce norocoasă sunt să îmi sărbătoresc ziua de naştere cu aceste două fete. Vă iubesc! Atât de mult'.

La rândul său, Kudrow (56 de ani) a publicat o fotografie în care apare alături de Cox folosind un filtru pentru ochi înlăcrimaţi explicând: 'Doar aminteşte-ţi Court, mereu o să fiu mai în vârstă decât tine. La mulţi ani, drăguţă Courteney!'.

Cox a răspuns, 'doar mai înţeleaptă. Niciodată mai în vârstă. Te iubesc'.

Serialul „Prietenii tăi/ Friends” este un sitcom american creat de David Crane şi Martha Kauffman, care a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow şi David Schwimmer, potrivit News.ro.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter