Jennifer Aniston – În sfârşit însărcinată? Iată cum a apărut la premiera filmului “Life of Crime”

Publicat pe

Jennifer Aniston a produs senzaţie la Los Angeles unde a avut loc premiera ultimului ei film, Life of Crime'.

 

Faimoasa actriţa în vârstă de 45 de ani a apărut îmbrăcată cu o rochie argintie scurtă care a dat impresia tuturor că este însărcinată.

 

Vedeta şi-a completat outfit-ul cu un sacou negru şi o pereche de sandale, în curele fine şi în nuanţe de negru şi argintiu.

 

Jennifer Aniston are o relaţie cu actorul Justin Theroux, existând zvonuri că cei doi se vor căsători vara aceasta în Mexic, într-una dintre staţiunile preferate ale vedetei.

 

Exasperată de întrebările legate de căsătorie şi copil, Jennifer Aniston a ţinut să lămurească lucrurile în cadrul emisiunii Today de pe NBC: Tot aud întrebări de genul: Te căsătoreşti? Faci copil? Nu am o listă cu lucrurile pe care mi-am propus să le realizez.. Dacă nu bifez aceste lucruri, înseamnă că am eşuat ca femeie? Am creat numeroase proiecte şi am dat viaţă la nenumarate lucruri.'

 

Aniston a marturisit că este mândră de viaţa şi de cariera sa: Am evoluat într-un ritm incredibil. Şi sunt recunoscătoare pentru această evoluţie. Nu aş schimba asta cu nimic altceva'.

 

Foto: Hepta

 

Jennifer Aniston – În sfârşit însărcinată? Iată cum a apărut la premiera filmului Life of Crime'Jennifer Aniston – În sfârşit însărcinată? Iată cum a apărut la premiera filmului Life of Crime'

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter