Jennifer Aniston si Cameron Diaz au facut schimb de iubiti

Publicat pe
Cuplurile se fac si se desfac cu o viteza incredibila la Hollywood. Iar povestea care urmeaza are toate ingredientele unui film cu sanse reale la primele locuri in orice box office.

Daca Jennifer Aiston pare sa se inteleaga de minune cu John Mayer, fostul iubit al lui Cameron Diaz, aceasta din urma traieste o poveste de dragoste cu manechinul Paul Sculfor, care a fost pana de curand impreuna cu Jennifer.

Jennifer Aniston si John Meyer
Jennifer Aniston si John Meyer

Jennifer Aniston a reusit sa devina o adevarata bomba sexy, careia micul si apoi marele ecran i-au suras. In viata personala, punctul culminant a fost atins in momentul in care l-a intalnit pe Brad Pitt. S-au casatorit, au trait impreuna 5 ani, apoi Brad a parasit-o pentru Angelina Jolie. Iar restul e istorie. Jennifer a incercat sa se consoleze, refugiindu-se in bratele lui Vince Vaughn, Owen Wilson sau ale manechinului Paul Sculfor.

Paul Sculfor Cameron Diaz
Paul Sculfor Cameron Diaz

Acum, la 39 de ani, Jennifer a cazut prada farmecului lui John Mayer, un brunet in varsta de 31 de ani foarte cunoscut in America. Cantaret de pop-folk, Meyer nu a dat lovitura pe piata muzicala, insa a reusit sa-si faca un renume de Don Juan. Printre iubitele sale se afla Jennifer Lowe Hewitt, Jessica Simpson sau Cameron Diaz, una dintre cele mai simpatice blonde de la Hollywood.

Aceasta pare fericita alaturi de Paul Sculfor, dupa ce multi au crezut ca Jennifer si Paul se vor casatori. Pe scurt, cele doua actrite au facut schimb de iubiti, micul troc parand deocamdata unul fericit.

Foto: www.hepta.ro, www.jenaniston.net

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter