Jennifer Aniston va deveni mamă

Publicat pe

După ce zvonurile potrivit cărora actrița și partenerul său s-ar fi căsătorit au fost confirmate, cei doi ar vrea deja să își extindă familia.

poses in the press room during the 87th Annual Academy Awards at Loews Hollywood Hotel on February 22, 2015 in Los Angeles, California. Photo by Lionel Hahn/AbacaUsa.com

Se pare că după ani și ani în care presa a tot abordat subiectul sarcinii acesteia, Jen va fi, în sfârșit, mamă. Cu toate acestea, nu este vorba despre un copil biologic, starul din Friends' apelând la varianta adopției.

 

Mai mult decât atât, dorința celor doi de a deveni cât mai repede părinți a fost chiar motivul pentru care aceștia s-au hotărât să-și pună pirostriile, organizând o ceremonie în secret. O sursă apropiată cuplului a declarat: Jen și Justin au semnat actele după ce au trecut printr-o serie de interviuri. Mai e cale lungă până acolo. Jen nu a fost mai fericită sau mai entuziasmată în toată viața ei.'

 

De asemenea, un alt factor care a influențat-o pe actriță în luarea acestei decizii ar fi fost petrecerea timpului în compania Sandrei Bullock și a fiului ei adoptat, Louis.

 

Având în vedere că blonda nu a fost foarte apropiată de mama sa, aceasta simte nevoia de a avea o fetiță. Ea ar fi început deja să decoreze una dintre camerele reședinței sale, ba chiar s-a gândit și la un nume pentru viitoarea sa fiică, Philipa'.

 

Ioana Motoc

Sursă foto: hepta.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter