Jennifer Lopez – O noapte singură în oraş

Publicat pe

După despărţirea de dansatorul Casper Smart, Jennifer Lopez nu pare să resimtă foarte mult singurătatea.

 

Decisă să se dedice carierei sale şi celor doi copii, diva latino şi-a găsit timp să iasă şi în oraş. Ea fost surprinsă la New York unde a sărbatorit într-un club lansarea albumului AKA'.

 

Jennifer a ieşit repede în evidenţă, mai ales că a ales o rochie roz Roland Mouret pentru această seară specială. A fost o ieşire care se pare că i-a prins extrem de bine, fiind văzută dansând cu multă energie.

 

Rămasă singură, Jennifer Lopez şi-a exprimat de curând admiraţia pentru modelul britanic David Gandy, alaturi de care a a filmat pentru cel mai nou clip al ei, First Love'. Vreau să vă mărturisesc că acest bărbat este aproape perfect. E aproape perfect', a declarat ea în emisiunea Live With Kelly and Michael'.

 

Vedeta a declarat că acum preferă compania prietenilor şi a familiei sale şi că nu are niciun regret în viaţă. Se pare că fiecare decizie luată s-a dovedit a fi cea mai buna pentru ea.

 

Foto: Hepta, Northfoto

 

Jennifer Lopez – O noapte singură în oraşJennifer Lopez – O noapte singură în oraş

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter