Shakira şi Jennifer Lopez, cu iubiţii pe covorul roşu

Publicat pe

Gala Billboard Awards de la Las Vegas a fost momentul perfect pentru Shakira şi Jennifer Lopez să arate lumii întregi cât sunt de iubite.

 shakira&jennifer0

 

Shakira l-a avut alături pe fotbalistul Gerard Pique împreună cu care are un băieţel, în timp ce Jennifer Lopez şi-a făcut apariţia la braţul lui Casper Smart împreună cu care continuă să trăiască, deşi tabloidele i-au dat în nenumărate rânduri ca şi despărţiţi.

 

Cei doi s-au ridicat la înălţimea evenimentului, Gerard Pique purtând un costum negru , iar Casper unul în carouri. Şi, în timp ce fotbalistul Barcelonei a avut cravată, iubitul lui Jennifer a preferat un look ceva mai relaxat, alegând o pereche de ochelari de soare ca accesoriu şi cămaşa desfăcută la gât.

 

Ambii au avut parte de ceva emoţii la Las Vegas, cele două dive punându-i în faţa unor provocări.

 

Shakira a oferit unul dintre cele mai savuroase momente ale galei. După ce a cântat ultimul său single, Empire', artista i-a sărit pur şi simplu în braţe lui Pique şi l-a sărutat cu pasiune. Momentul la care Gerard nu se aştepta, dar căruia i-a făcut faţă cu brio a avut loc în culise, dar a fost surprins de cei prezenţi.

 

 shakira&pique sarut

 

De partea cealaltă, Casper i-a fost de mare ajutor divei latino în momentul în care cei doi au păşit pe covorul roşu. Îmbrăcată cu o rochie spectaculoasă de culoare roşu-cărămiziu, o creaţie Donna Karan, Jennifer a avut ceva probleme în momentul în care rochia s-a agăţat de sandale. Iubitul i-a sărit repede în ajutor şi s-a descurcat perfect, iar Jennifer a zâmbit fericită.

 

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter