Jerry Hall se mărită cu miliardarul Rupert Murdoch

Publicat pe

După 4 luni de relaţie, Jerry Hall (59 de ani) şi Rupert Murdoch (84 de ani) şi-au anunţat logodna în paginile ziarului „Times' care aparţine imperiului media controlat de miliardar.

 

murdoch1

 

Rupert Murdoch are o avere estimată la 11 miliarde de dolari şi este în faţa celei de-a 4-a căsătorii. Jerry Hall, manechin şi actriţă, este mama a 4 copii născuţi din relaţia cu cântăreţul Mick Jagger cu care s-a căsătorit doar civil în insula Bali, în 1990.

 

Jerry Hall şi Rupert Murdoch au putut fi văzuţi împreună chiar în acest weekend când au participat la cea de-a 73-a ediţie a Galei Globurilor de Aur.

 

murdoch2

 

„Le-a plăcut foarte multe ultimele luni petrecute împreună, sunt fericiţi să se căsătorească şi încântaţi de viitorul împreună', a declarat un purtător de cuvânt al miliardarului.

 

Cei doi s-au cunoscut în vară, în Australia, şi şi-au oficializat relaţia la Londra în această toamnă când au asistat la finala Cupei Mondiale de rugby.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter