Jerry Hall şi Rupert Murdoch formează un cuplu

Publicat pe

La 59 de ani, supermodel Jery Hall, fosta soţie a lui Mick Jagger, are o relaţie cu magnatul industriei media Rupert Murdoch, în vârstă de 84 de ani şi proprietar a unor ziare ca „The Sun', „The New York Post', dar şi al postului de televiziune „Fox News'.

 

collage2

Rupert se află pe locul 32 în clasamentul Forbes al celor mai puternici oameni stabilit pentru 2015 şi a cunoscut-o pe Jerry în Australia după ce i-a fost prezentată de rudele lui.

 

„S-a întâmplat recent. Ei se bucură să fie împreună. El o iubeşte foarte mult. Cei doi formează un cuplu', a declarat un apropiat.

 

Extrem de discreţi, cei doi, între care există o diferenţă de vârstă de 25 de ani, şi-ar putea oficializa relaţia la finala cupei mondiale de rugby care se va desfăşura pe stadionul Twickenham din Londra.

 

Jerry si Rupert îşi trăiesc povestea de dragoste atât în California, cât şi la New York, cei doi fiind surprinşi la un spectacol de teatru jucat pe Broadway.

 

Rupert a mai fost căsătorit de 3 ori şi are 6 copii, în timp ce Jerry are la activ o singură căsătorie, cea cu Mick Jagger, cu care are 4 copii.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter