Jessica Alba – Cum a reuşit să aibă o talie perfectă în “Sin City 2”

Publicat pe

Mai sunt 2 zile până când o vom vedea pe Jessica Alba în cea de-a doua parte a filmului Sin City. La aproape 10 ani distanţa de la apariţia primei părţi, Jessica o interpretează din nou pe dansatoarea de striptease Nancy Callahan în Sin City: A Dame to Kill For'.

 

Înainte de a începe filmările, actriţa a avut grijă să îşi ia un trainer personal care să o ajute să arate perfect. Ea a apelat la serviciile lui Jennifer JJ Dancer' Johnson, antrenor şi instructor de dans, iar decizia a fost una extrem de bună.

 

Mamă a două fetiţe de 6, respectiv 3 ani, actriţa arată senzaţional in lenjerie intima în cea de-a doua parte a filmului.

 

Antrenoarea a dezvăluit pentru Shape Magazine câteva lucruri despre programul de antrenament urmat de Jessica. Astfel, actriţa lucra multe ore pe zi, făcând exerciţii cardio, lucrându-şi abdomenul sau dansând hip-hop. Fiecare grupă de muşchi era lucrată cu mare atenţie, pentru ca Jessica să fie în formă maximă în timpul filmărilor.

 

Ea a avut şi un atuu în plus datorită stilului de viaţă pe care îl ducea, acordând o atenţie deosebită alimentaţiei. Secretul unui corp de vis este să manânci inteligent', spune antrenoarea, iar Jessica i-a urmat sfatul preferând salatele şi proteinele.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nqRRF5y94uE[/youtube]

 

Jessica Alba – Cum a reuşit să aibă o talie perfectă în Sin City 2'Jessica Alba – Cum a reuşit să aibă o talie perfectă în Sin City 2'

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter