Jessica Alba - Primele poze cu fiica sa valoreaza 1,5 milioane $

Publicat pe
Actrita Jessia Alba a vandut exclusivitatea asupra primelor fotografii cu fiica sa, Honor Marie, revistei OK! care se pare ca a platit 1,5 milioane de dolari.

Jessica AlbaRevistele americane sunt dispuse sa dea sume ametitoare pentru primele cadre cu copiii vedetelor. Iar Jessica Alba, la fel ca toate celebritatile, nu a putut rezista ofertei, astfel ca micuta Honor Marie, nascuta pe 6 iunie, va avea primul shooting din viata sa.

OK! nu este la prima lovitura mediatica. Levi, fiul lui Matthew McConaughey si al modelui brazilian Camila Alves va fi, de asemenea, pe coperta revistei. Suma vehiculata in acest caz a fost de 3 milioane de dolari.

Cele mai vanate poze raman insa cele ale gemenilor cuplului Brangelina. Exclusivitatea asupra primelor cadre cu Knox Leon si Vivienne Marcheline a fost acordata unei reviste americane pentru suma de 11 milioane de dolari, bani care vor fi donati unei organizatii caritabile.

Foto: www.hepta.ro

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter