Jessica Simpson este însărcinată cu al treilea copil

Publicat pe de Alina Dan

Cântăreața și designerul Jessica Simpson este însărcinată cu al treilea copil. Ea și soțul ei, Eric Johnson, vor avea o fetiță.

Fericitul anunț a fost făcut chiar de către vedetă pe pagina sa de Instagram, odată cu o fotografie în care apăreau cei doi copii ai săi. Fetița artistei, Maxwell, și băiețelul Ace au fost fotografiați jucându-se cu mai multe baloane roz pe o pajiște. Mesajul care însoțește fotografia anunță că familia va deveni, în curând, mai numeroasă:

'Această fetiță ne va face o familie de cinci. Nu putem fi mai fericiți decât să vă anunțăm acest dar prețios pe care ni l-a oferit viața', a scris Jessica Simpson.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

'Nu vreau ca fata mea să crească'

Într-un interviu acordat acum câțiva ani, Jessica Simpson spunea că își dorește ca fetița ei să rămână o copilă mai mult timp.  Întrebată care sunt obiectele vestimentare pe care este nerăbdătoare să le ofere fiicei sale, ea a dar un răspuns neașteptat: Nu vreau să-i vină hainele. Nu vreau ca ea să crească.'

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter