Jim Carrey – Şocat şi întristat după moartea fostei lui iubite

Publicat pe

Cathriona White, fosta iubită a actorului Jim Carrey, a fost găsită moartă la Los Angeles. Vestea l-a tulburat profund pe Jim Carrey care a dat publicităţii un comunicat de presă în care se declară şocat şi întristat de moartea „dulcei Cathriona'.

 

jim carrey

 

„A fost o floare irlandeză delicată şi adorabilă, prea sensibilă pentru această lume. Doar dragostea conta pentru ea. Gândurile mele se îndreaptă spre familia, prietenii, cât şi spre cei care au iubit-o şi îşi făceau griji pentru ea. Am fost cu toţii loviţi de fulger”, a scris actorul in varsta de 53 de ani.

 

Cathriona White în vârstă de 28 de ani s-a sinucis, lângă ea fiind găsite un tub de medicamente, dar şi un bilet de rămas bun.

 

Pe 25 septembrie, la o zi după ce s-a despărţit de Jim Carrey, tânăra a postat un ultim mesaj pe Twitter: „Ma deconectez de pe Twitter. Sper că am fost o lumină pentru cei apropiaţi şi dragi'.

 

Cei doi s-au cunoscut în 2012, iar după câteva luni se despărţeau. În luna mai a acestui an, reluau legătura, pentru ca să se despartă pe 24 septembrie.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter