Jo și Juno, pictorial incendiar, cu ocazia lansării piesei “Caută-mă”. N-au fost niciodată mai sexy de-atât!

Publicat pe

Ioana Anuța, sau Jo, așa cum o știe toată lumea, se iubește de doi ani cu Juno, iar acum au lansat prima lor piesă împreună, Caută-mă'. Videoclipul este unul fierbinte ca o noapte de amor, după cum îl descriu chiar protagoniștii. Jo și Juno au realizat, cu ocazia lansării clipului, și un pictorial incendiar, în care sunt mai sexy ca niciodată.

Jo și Juno, pictorial incendiar, cu ocazia lansării piesei Caută-mă'. N-au fost niciodată mai sexy de-atât!Jo și Juno, pictorial incendiar, cu ocazia lansării piesei Caută-mă'. N-au fost niciodată mai sexy de-atât!

Ne place să spunem că piesa aceasta este primul nostru copil. Avem o grămadă de demo-uri în studio, rezultate din tot felul de întâmplări reale din viața noastră și așteptăm demult să împărtășim artă care iese din relația noastră', declară JO care astfel își cântă public povestea de iubire pe care o are de doi ani cu Juno.

Muzica ne-a adus împreună și e de datoria noastră să dăm muzicii înapoi ceva, așa că sigur vor mai urmă și alte proiecte în doi', promite Juno care se simte recunoscător că poate lucra împreună cu iubita sa, că pot învață unul de la celălalt și pot crește împreună frumos și din punct de vedere artistic, nu numai personal.

Lansarea piesei Caută-mă' va fi sărbătorită odată cu ziua de naștere a protagonistei JO cu un party cu muzică live și iz de mare la care vor fi prezenți prieteni, celebrități, familie și toți apropiații artistei.

O coproducție HaHaHa Production și Cat Music, Caută-mă' este compusă de Dorian și Juno și produsă de Lucian Naghy, Florin Boka, Smiley și Șerban Cazan.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter