Joaquin Pheonix, intr-un documentar despre el insusi - VIDEO

Publicat pe

Joaquin PheonixJoaquin Pheonix a anuntat cu putin timp in urma ca va renunta la cariera cinematografica pentru a se dedica marii sale pasiuni, muzica, insa actorul nu se va retrage inainte de a realiza un ultim fim: un documentar despre el insusi.

Aflat in plina campanie de promovare a ultimului sau film ,'Two Lovers', in care joaca alaturi de Gwyneth Paltrow, Pheonix le va explica fanilor sai de ce a optat pentru o cariera in muzica, cu atat mai mult cu cat parea predestinat pentru meseria de actor.

Nascut intr-o familie de actori, Joaquin a avut un frate mai mare, River, mort in 1993, la doar 23 de ani, in urma unei supradoze.

Marcat profund de acest eveniment, Joaquin Pheonix a pastrat discretia asupra subiectului, preferand sa-si exprime sentimentele prin rolulrile in care a fost distribuit, cele mai importante fiind cele din „Gladiatorul', respectiv „Walk the Line'.

Foto: www.cinemagia.ro

Two Lovers – Trailer


 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter