Joaquin Phoenix s-a batut in timpul concertului sau - VIDEO

Publicat pe

Joaquin PhoenixJoaquin Phoenix, actorul care s-a orientat recent spre muzica rap, nu a putut sa-si incheie concertul pe care il sustinea la Miami, coborand in public pentru a se bate cu un spectator nemultumit.

Cei doi au schimbat cativa pumni, pana cand agentii de ordine au reusit sa-l escoreteze pe Joaquin Phoenix in cabina sa.

Concertul lui Phoenix de la Fontainbleau Miami Beach la care au fost prezente cateva sute de persoane a inceput cu o intarziere de patru ore.

Joaquin Phoenix a urcat pe scena fumand o tigara, purtand costum si pantofi sport si avand o pereche de ochelari de soare lipiti cu banda adeziva. Actorul a inceput sa cante rap, insa multe dintre versuri erau inteligibile.

Ironizat de un spectator, Joaquin a ales sa riposteze cu pumnul, acesta fiind ultimul dintre incidentele bizare in care a fost implicat in ultima perioada.

Phoenix l-a socat pe David Latterman cu comportamentul sau straniu, actorul dandu-i raspunsuri monosilabice despre filmul „Two Lovers' in care joaca impreuna cu Gwyneth Paltrow.

Multi spun ca toate aceste intamplari nu sunt decat niste farse puse la cale de regizorul si cumnatul sau Cassey Afleck care filmeaza toate aceste aparitii pentru a le folosi intr-un film documentar.

Foto: www.hepta.ro
 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter