Joe Jonas și Gigi Hadid – Prima apariţie a cuplului pe covorul roşu

Publicat pe

Joe Jonas și Gigi Hadid au debutat ca și cuplu pe covorul roșu la un eveniment din New York. Odată cu acestă apariție ei pot fi catalogați drept unul dintre cele mai hot cupluri din showbiz.

 

cuplu

 

Cei doi au ales să se îmbrace foarte elegant, iar cine se uita atent la fizionomia lor putea afirma că cele două vedete seamănă foarte mult și formează un cuplu foarte atrăgător.

 

Cele două celebrități au venit împreună la gala ,,Global Lyme Alliance” pentru ca Gigi să o susțină pe mama sa, Yolanda Foster, care a fost diagnosticată cu boala Lyme. ,,Până când cineva pe care iubesc a fost diagnosticat cu ceva care i-a schimbat viața într-un mod dramatic nu am știut întelesul cuvântului speranță”, a mărturisit Gigi. ,,Sunt o perfecționistă și nu îmi place nimic din ceea ce nu pot să rezolv', a adăugat vedeta.

 

Gigi și Joe au fost văzuți pentru prima oară împreună în ipostaze romantice în luna mai. Ei au fost prieteni timp de mai mulți ani până când au decis să formeze un cumplu. ,,Ne-am cunoscut la Premiile Grammy când aveam 13 ani, m-a chemat la un meci de baschet, iar eu l-am refuzat”, își amintește celebrul model.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter