Johnny Depp - Cel mai sexy barbat in viata in 2009

Publicat pe

Johnny DeppJohnny Depp a fost desemnat pentru a doua oara Cel mai sexy barbat in viata de revista People, actorul primind acest titlu si in 2003.

In varsta de 46 de ani, Johnny Depp a fost descris de People drept „cel mai cool dintre actori'.

„Johnny Depp a fost sexy in urma cu 10 ani si va fi sexy si peste 10 ani.', a declarat Kate Coyne, editorul-sef de la People pentru canalul de televiziune CBS.

Actorul are in palmares roluri memorabile in filme precum „Edward – Maini de foarfeca' si „Don Juan de Marco'. Trilogia „Piratii din Caraibe' i-a adus un succes imens, Depp interpretandu-l magistral pe capitanul Jack Sparrow, personaj pentru care s-a lasat inspirat de chitaristul Keith Richards de la Rolling Stones.

Johnny Depp are o relatie cu cantareata Vanessa Paradis impreuna cu care are 2 copii. Extrem de devotat familiei sale, Depp a declarat ca ar putea sta toata ziua acasa, fara sa faca nimic, doar sa-i priveasca pe Lily Rose, de 10 ani, si pe Jack, in varsta de 7 ani, cum cresc. „Sunt sursa mea de inspiratie', a adaugat el.

In clasamentul People pozitia a doua este ocupata de actorul Ryan Reynolds, locul 3 ii revine lui Jake Gyllenhaal, in timp ce noul star de la Hollywood, Robert Pattinson, se claseaza doar pe locul 15.

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter