Johnny Depp își acuză fosta soție că îl bătea. Detalii picante dintr-un scandal fără sfârșit

Publicat pe

Viața bate filmul. Din nou. O poveste conjugală, cel puțin jenantă, este acum în toată presa de peste Ocean. Johnny Depp își acuză fosta soție că îl bătea. Scandalul dintre artist Amber Heard este departe de a stinge, mai ales că, recent, acesta a și depus o plângere împotriva ei. 

Johnny Depp o acuză pe Amber Heard că 'l-a lovit în față de două ori cu pumnul, pentru că a întârziat la petrecerea ei aniversară. Potrivit revistei People, actorul în vârstă de 55 de ani a făcut această dezvăluire în plângerea oficială pe care a înaint-o în procesul intentat lui Amber în Marea Britanie.

Depp spune că fosta lui soție, cu 23 de ani mai tânără, l-a agresat fizic pentru că a r fi întârziat două ore la petrecerea organziată pentru aniversarea celor 30 de ani pe care aceasta îi împlinea. Se întâmpla în 2016, iar Depp a povestit în declarație că, atunci când a ajuns la petrecere, Amber 's-a purtat foarte rece cu el' și a început să îl critice în fața tuturor invitaților. Mai mult, starul din seria 'Pirații din Caraibe' a mai spus că nu băuse absolut deloc atunci când s-a petrecut acest incident, dar că, în schimb, Amber era destul de bine amețită de aburii alcoolului.

'Amber a devenit agresivă și violentă și l-a lovit de două ori cu pumnul în față', iar el 'a ripostat prinzându-i mâinile pentru a o opri de la agresiune', se arată în declarați a unui martor.

Un reprezentant al lui Amber Heard a catalogat aceste acuzații drept 'complet false'. 'Dacă vrea să înțeleagă cineva care este adevărata stare de sănătate psihică a domnului Depp, nu trebuie decât să citească cel mai recent interviu pe care acesta l-a acordat revistei Rolling Stone', spune acesta, sugerând astfel că totul nu este decât un scenariu care se derulează în imaginația bolnavă a actorului.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter