Jojo a luat lectii de tenis la scurt timp dupa ce a nascut

Publicat pe

Sustinatoare a unui stil de viata activ, proaspata mamica Jojo a urmarit fiecare meci din cadrul BCR Open Ladies Romania si si-a sustinut favoritele chiar din tribune.

In plus, Catalina Grama (Jojo) a avut ocazia sa ia lectii de tenis chiar de la Ruxandra Dragomir, Presedintele Federatiei Romane de Tenis.

Jojo, Ruxandra Dragomir

In cadrul BCR Open Ladies Romania a avut loc reeditarea meciului dintre Ruxandra Dragomir si Iva Majoli de la Rolland Garos din 1997, meci demonstrativ sustinut de Rexona. Cele doua jucatoare profesioniste de tenis au fost introduse in teren chiar de Jojo.

Jojo

Organizat in perioada 18-23 iulie 2011, la Academia de Tenis Herastrau, turneul international feminin de tenis BCR Open Romania 2011a reprezentat cel mai important eveniment de profil organizat vreodata in tara, constituind un prilej pentru recompensarea performantelor remarcabile pe care jucatoarele de tenis din Romania le-au obtinut in ultimii ani.

Jojo, Ruxandra Dragomir
Jojo

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter