Jojo - Apariţie senzuală într-o little black dress

Publicat pe

Jojo a fost protagonista unei şedinţe foto speciale în care vedeta a purtat o rochie neagră, sexy, care i-a pus în valoare corpul.

 

jojo1

 

Rochia a fost accesorizată cu bijuterii create chiar de ea, care fac parte din colecţia lansata pentru această toamnă şi a cărei vedetă este bijuteria de familie, care poarta intotdeauna cu sine o poveste sau o emotie.

 

jojo2

 

„Intotdeauna am considerat ca bijuteriile poarta o incarcatura emotionala imensa si ca reprezinta un alt tip de mostenire, cu valoare sentimentala', mărturiseşte Jojo.

 

jojo3

 

De când şi-a descoperit pasiunea pentru bijuterii, Jojo continuă să se perfecţioneze în acest domeniu şi să lanseze piese care surprind prin feminitatea lor şi prin faptul că se pot adapta oricărui outfit.

 

Insa valoarea unei bijuterii nu este data doar de materialele pretioase din care a fost creata, ci mai ales din sentimentele celui care o daruieste generatie de generatie – este mesajul inelului Legacy, vedeta celor doua colectii de bijuterii pe care Jojo le-a lansat in aceasta toamna.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter