Jojo - Aventură pe plajele toride ale Greciei

Publicat pe

Cătălina Grama (Jojo) s-a reîntors la prima ei dragoste, muzica, filmând un videoclip pentru noul ei single Im Letting Go' pe plajele toride din Grecia, in Nafplio.

 

Într-un décor rupt din paradis, cu ape turcoaz, flori multicolore, strazi pietruite şi un rasarit superb, ea a avut alături un barbat chipes.

 

M-am bucurat tare mult cand am aflat ca filmarile pentru noul meu single, „I’m Letting Go” vor avea loc acolo. Am coborat din avion si am aterizat direct pe scaunul de makeup al lui Koko care a reusit sa ma transforme in 40 de minute din the girl next door intr-o diva mediteraneana', povesteste Jojo pe blogul ei, http://www.catalinagrama.com/blog, unde poate fi urmărit şi videoclipul.

 

Jojo a facut cunostinta cu partenerul ei de filmare, fotomodelul Haris, alaturi de care a trait o adevarata aventura pe serpentine sau chiar pe marginea unei prapastii: Am facut cunostinta cu Haris, partenerul meu chipes de filmare si pe serpentinele inconjurate de zeci de tonuri de albastru a inceput fuga noastra cu Adam. Haris (un sofer impecabil) a ras usor nervos si a cerut sa treaca la volan dupa ce Florin (regizorul) mi-a cerut sa intorc masina de nenumarate ori in susul si josul serpentinelor. Florin a zis nu, si Haris a trebuit sa faca ceea ce invatam inca de la inceput in meseria asta – sa aiba incredere in partener. A fost randul meu sa ma bazez pe el cand a trebuit sa ma plimb pe tocuri pe marginea unei prapastii', continua Jojo.

 

A filmat o zi intreaga alaturi de o echipa minunata, s-au amuzat si dupa numai trei ore de somn au continuat cu cadre trase la rasaritul soarelui.

 

Jojo - Aventură pe plajele toride ale Greciei Jojo - Aventură pe plajele toride ale Greciei
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter