Jojo - Cu gândul la vacanţa de vară

Publicat pe

Jojo este protagonista unei sedinte foto speciale, o proiectie a vacantei pe care isi doreste sa o petreaca anul acesta: in natura, cu cortul, la pescuit, impletind coronite din flori si bucurandu-se de pitorescul Romaniei.

 

Fotografiile au fost realizate pentru a marca lansarea colecţiei sale de bijuterii Gramaldy Boho, o colectie boema cu mesajul #Iubesc.

 

„Iubesc! Vara, vacanta, marea, libertatea, florile, prietenia si muuulte alte lucruri. Iubirea mi-a fost inspiratie pentru colectia de bijuterii pentru vara aceasta.', a mărturisit vedeta.

 

Fascinată dintotdeauna de metale si pietre pretioase, Jojo iubeşte bijuteriile care pentru ea au o valoare sentimentala incredibila, pentru ca ii amintesc de oameni dragi si momente frumoase din viata ei.

 

Insusi numele Gramaldy are o semnificatie puternica pentru aceasta: Totul a pornit de la numele fiului meu: Grama. Apoi a fost o joaca si o cautare intreaga pentru terminatie. In cele din urma am ajuns la Gramaldy'.

 

Jojo - Cu gândul la vacanţa de varăJojo - Cu gândul la vacanţa de vară
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter