Jojo joaca in ’Poker”, o comedie de Sergiu Nicolaescu

Publicat pe

Catalina Grama (Jojo) va putea fi vazuta pe marile ecrane incepand din 9 aprilie in Poker', prima comedie din ultimii 17 ani semnata de Sergiu Nicolaescu.

Alaturi de Jojo, in Poker' apar Horatiu Malaele, Vladimir Gaitan, Valentin Teodosiu, Ion Ritiu, Mircea Diaconu, Jean Constantin, Vasile Muraru.

Poker

Filmul spune povestea a patru prieteni ale caror destine se intersecteaza in copilarie si care, odata ajunsi la maturitate, intruchipeaza tipologii reprezentative pentru societatea romaneasca actuala: politicianul veros (Claudiu Vitelaru), mafiotul care isi doreste, prin orice mijloace, sa acceada in politica (Titel Pangica) sau medicul fara constiinta (Horia Vrabete).

Poker

„Cred ca subiectul e mai actual ca niciodata si reflecta intocmai realitatea – mai ales cea politica – a Romaniei de astazi”, declara regizorul care nu a mai realizat o comedie de la Nea Marin Miliardar'.

Poker

Prima sa comedie este cel mai vizionat film romanesc al tuturor timpurilor, potrivit unui studiu realizat de Uniunea Autorilor si Realizatorilor de Film din Romania.

Din 9 aprilie, Poker va avea premiera in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema Timis (Timisoara) si la Cinema City (Cotroceni, Cluj, Pitesti si Iasi).

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter