Jojo nu poate trai fara deodorant

Publicat pe
Dupa 4 zile in care nu a folosit deodorantul, Jojo renunta la acest experiment. „Nu mai pot si nu mai vreau sa traiesc fara deodorant', declara vedeta.

Jojo a ales sa raspunda provocarii lansate de o marca de deodorant, fiind intrigata de un studiu care arata ca acest produs lipseste din ritualul zilnic de infrumusetare al romancelor.

Jojo

Pe parcursul experimentului, Jojo a trebuit sa faca fata unor situatii delicate: multe aluzii si comentarii care au reprezentat un factor de stres.

Nu imi vine sa cred ca pentru multe dintre romance, ceea ce pentru mine a fost una dintre cele mai dificile incercari, este un stil de viata. Nu pot sa inteleg modul in care compatrioatele mele se supun in mod deliberat respingerii celor din jur. Sunt realmente istovita dupa aceste patru zile crunte, nu mai pot ÅŸi nu mai vreau sa traiesc fara deodorant!', a marturisit vedeta.

Studiul care a stat la baza lansarii experimentului arata ca romancele sunt pe penultimul loc in Europa in ceea ce priveste consumul de antiperspirante, folosind de 5 ori mai putin deodorant decat englezoaicele.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter