Jojo, primele declarații despre abandonul de la ASIA EXPRESS. Ce se întâmplă cu Paul Ipate, după ce a fost diagnosticat cu hernie de disc

Publicat pe

Jojo a scris un mesaj emoționant pe Facebook, după ce a fost anunțată plecarea lor din Asia Express, din cauza problemelor de sănătate ale lui Paul Ipate. Actrița susține că soțul ei, diagnosticat cu hernie de disc, este bine acum și le mulțumește celor care au fost alături de ei, dar și celor care i-au urât de-a lungul competiției.

 

Jojo și Paul Ipate au abandonat Asia Express, deși erau unii dintre cei mai puternici concurenți. Au fost nevoiți să se întoarcă de urgență în România nu pentru că au pierdut o probă eliminatorie, ci pentru că durerile lui Paul, cauzate de hernia de disc, au devenit insuportabile.

„Dragii noştri, mulţumim pentru toată susţinerea voastră în această perioadă. Iubirea , compasiunea, toleranta şi înţelepciunea voastră ne-au mişcat până în adâncul inimii. Voi sunteţi cei minunaţi! Dacă am învăţat ceva din călătoria noastră acel lucru este că oamenii trebuie să trăiască pentru oameni, şi nu altfel.

Paul este bine acum şi nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă am mai fi continuat. Noi chiar am luptat trup şi suflet în fiecare clipă. Fără ascunzişuri, fără a fi mânaţi de altceva decât de bune intenţii şi dorinţa de a ne continua călătoria.', a scris Jojo pe Facebok.

 

„Aparenţele înşeală'

 

„Celor care au ales să îmi trimită zeci de mesaje negative le spun atât: vă înţeleg. Sunt convinsă că nu sunteţi oameni răi. Îmi place să cred că binele face parte din fiecare om care există pe această planetă, chiar dacă lucrurile par altfel uneori. Aparenţele înşeală. Un montaj iscusit poate funcţiona perfect în condiţiile în care intri deja în povestea' creată. Este o linie fină între real şi ireal atunci când priveşti un reality show, pentru că în cele din urmă este un format de televiziune. Aşa că eu vă rog să îl priviţi şi raţional dacă se poate, şi nu altfel.

Dezamăgirile aşadar au fost numeroase, şi nu au avut nicio legătură nici cu imunitatea' şi nici cu alte lucruri care implică regulile jocului'.

„Nu cifrele contează, oamenii contează'

 Am primit însă un cadou imens de la viaţă în condiţiile date: prietenia voastră necondiţionată şi revelaţia faptului că eu şi Paul Ipate suntem făcuţi unul pentru altul la bine şi la greu. Dacă am învăţat ceva după 20 de ani de televiziune, incluzând acest proiect, acela este că nu cifrele (audiența) contează, oamenii contează. Mulţumesc tuturor colegilor şi prietenilor noştri din cursă alături de care am trăit această experienţă inefabilă.

O să închei cu un citat care este dedicat celor dintre voi care ştiu să citească printre cadre şi rânduri: iubirea este pentru oameni şi zei cea mai măreaţă divinitate'.

Vă iubim şi ne înclinăm în faţa voastră, publicul nostru. #CatalinasiPaul', și-a încheiat Jojo mesajul, care a primit mii de aprecieri și sute de comentarii încă din primele minute de la publicare.

Jojo și Paul au fost înlocuiți în competiție de Ana Morodan și Adrian Teleșpan, care tocmai ce fuseseră eliminați și își făcuseră bagajele să plece spre România.

FOTO: Facebook

Jojo, primele declarații despre abandonul de la ASIA EXPRESS. Ce se întâmplă cu Paul Ipate, după ce a fost diagnosticat cu hernie de discJojo, primele declarații despre abandonul de la ASIA EXPRESS. Ce se întâmplă cu Paul Ipate, după ce a fost diagnosticat cu hernie de disc

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter