Jojo şi Răzvan Fodor se joacă de-a raliul

Publicat pe

Duminica, 23 iunie, de la ora 10:05, la Pro Motor, actriţa Cătălina Grama din Serviciul Român de Comedie' şi Spitalul de demenţă' împreună cu Răzvan Fodor, prezentatorul Masterchef', transformă condusul pe circuit într-o joacă de copii.

 

 

Jojo si Razvan se joaca de-a bunicuta' care isi plimba nepotelul' in Parcul Oraselul Copiilor si ajung pe circuitul de karting, unde proful' George Grigorescu, pilot de raliuri, ii asteapta cu lectii de condus si probe speciale. Mingi, baloane de apa, vata pe bat si baloane de sapun, plus viteze ametitoare – acestea sunt ingredientele de baza cu care vor avea de-a face Jojo si Fodor in editia de duminica a Pro Motor.

Tot atunci, Radu Valahu isi masoara puterile cu cea mai dura masina de teren – monster truck, vehiculul pregatit sa treaca peste orice deal, rabla sau obstacol. Campionul la skandenberg face praf geamul unui monstru', insa nici Roxana Ciuhulescu nu se lasa mai prejos – prezentatoarea ramane cocotata pe o rabla si cu alta intre rotile bolidului. Finalul aventurii ii gaseste pe cei doi pe motocicletele de curse ale pilotului Catalin Cazacu, insa fara vreo sansa de a le conduce…

Jojo şi Răzvan Fodor se joacă de-a raliulJojo şi Răzvan Fodor se joacă de-a raliul

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter