Jorge, primul interviu după ce a fost eliminat de la Ferma! Ce a zis despre Claudia Pavel, după ce ea l-a jignit grav: "Am fost la ea și i-am spus…"

Publicat pe

Între Jorge și Claudia Pavel s-a iscat un conflict care i-a șocat pe fanii emisiunii Ferma, cântăreața jignindu-l foarte tare și fiind persoana care și-a dorit ca el cel mai mult să părăsească show-ul. Cream i-a adresat cuvinte jignitoare străine de lumea showbizului: ciupercă otrăvitoare, creatură de om, posedat, om bolnav, fungus, că îl are pe Diavolul în el.

 

Jorge, cu ce gânduri ai intrat în Ferma și cu ce gânduri ai părăsit-o? Consideri că a fost momentul să te întorci la ai tăi de acasă sau mai aveai lucruri de demonstrat acolo?

Am intrat cu gândul să câștig, asta a fost scopul meu, am zis că eu stau până la final. Așa îmi făcusem planurile cu soția mea, să stau trei luni, să mă întorc la finalul show-ului, însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg și uită-mă acasă după doar trei săptămâni de emisiune. Nu cred că neapărat voiam să mă întorc acasă, eram pur și simplu obosit după trei săptămâni, având două dueluri de eliminare și două săptămâni de servitor. Am fost slujitor-șef acolo și probabil pe fond de oboseală și stres nu am mai putut la al doilea duel pentru eliminare.

 

Cum a fost întoarcerea acasă? Care a fost primul lucru pe care l-ai făcut? De ce ți-a fost cel mai dor?

Cel mai dor mi-a fost de copii și de soția mea, mi-a fost dor de îmbrățișarile copiilor. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să-mi sun soția și pentru că plănuisem totul înainte ca eu sa rămân trei luni, când am ieșit din Ferma am găsit-o pe soția mea în străinătate, era plecată în concediu, în Dominicană, cu fetele la plimbare.

 

Poți spune că a fost cea mai dificilă experiență a ta de până acum? Povestește-mi despre cel mai greu moment de acolo.

N-a fost cea mai grea experință a mea, au mai fost și altele. Însă, cele mai grele momente din Ferma au fost ultimele două zile când mi-am dat seama că singura persoană care mai ține cu mine a fost practic Ioana. Iar faptul că toți ceilalți m-au trimis la duel a doua oară m-au făcut să înțeleg că un pic deranjam în Ferma și era un contra concurent destul de puternic și probabil deranjam și au vrut să scape de mine.

 

Te –ai simțit trădat?

Nu m-am simțit trădat, sunt sigur că și-au făcut calcule și strategii așa cum au considerat ei. Ce m-a deranjat pe mine și dezamăgitor a fost faptul că la sfârșit nu a venit nimeni să mă felicite. Singura care a venit să îmi dea o îmbrășișare a fost Ioana. Pentru mine asta contează cel mai mult, să îmi aleg oameni cu care rezonez cel mai bine și care sunt alături de mine la greu, nu la bine.

 

Ai vorbit despre oamenii falși de acolo. La cine te referi, mai exact?

Prefer să nu dau nume, sunt sigur că cei care s-au uitat la TV au văzut exact ce s-a întâmplat, problema a fost cu mine. Spuneam adevăratul în față și probabil asta i-a deranjat. Am învățat să îmi țin naibii gura și să nu mai spun verde în față oamenilor ce gândesc, să fiu mai diplomat. Dacă ești fals eu nu pot sa tac, prefer puțini prieteni și de calitate.

 

Prietenii ai reusit sa legi?

Nu am apucat să leg prietenii pentru că am fost foarte focusați pe muncă, pe gătit… Mai ales pe gătit. Nu am apucat să leg prietenii și să simt că e cineva alături de mine, singura care a fost alături de mine a fost Ioana. Necondiționat. Cu Moroșanu am avut o relație normală, de prietenie și respect, dar nu am simțit că ne-am legat așa ca prieteni pe viață. Era mai apropiat de Silviu. Am apreciat că nu m-a antrenat nici pe mine și nici pe Silviu la duel, însă am vazut că după i-a zis lui Silviu să nu mănânce să nu îl afecteze, dar mie imi aducea mâncare, mi s-a părut un pic ciudat, dar am trecut peste. Dar i-a părut rău că am plecat și pentru el a fost un moment greu. Moroșanu este un om cu caracter și demostrează asta de fiecare dată când are ocazia.

 

Pentru că una vedem la TV și alta este în real life, ce personaj de acolo te-a impresionat cel mai mult în mod placut, dar și cine în mod negativ? Ai regăsit altfel oamenii despre care aveai deja o anumită părere?

Tot ce s-a întâmplat acolo era exact pe bune și ce pot să spun este că e mult mai greu decât ce se vedea la televizor. Oamenii, la un moment dat, nu pot să se prefacă la nesfârșit și își arată adevarătul caracter care iese la suprafață , nu poți să îl scufunzi, nu poți să îl îneci. Cred că oamenii la Ferma s-au comporat exact așa cum sunt, la fel ca și mine, toți avem părți mai puțin plăcute și părți mai plăcute. Nu trebuie să ne placă toata lumea, nimeni nu e perfect așa că toți avem de învățat.

 

Ce s-a întâmplat cu Claudia? Te-a jignit foarte rau. De ce? A existat un conflict mai vechi intre voi, care s-a reaprins acum? Ai de gând să o dai în judecată?

Dacă aș da-o în judecată, aș intra într-o zonă negativă și nu îmi place. Dacă aș da-o în judecată pe Claudia ar însemna să îmi irosesc energia pozitivă. Cred mai bine să las soarta să-și facă damblaua, să acționeze, prefer să fiu concentrat pe muzica mea, să mă concentrez la familia mea și la ce vrem noi să facem anul ăsta până la final. Nu a existat niciun conflict mai vechi. Dacă m-a jignit, nu spune lucruri despre mine, spune despre ea și eu cred că fiecare om ar trebui să își asume responsabilitatea și nu am niciun regret că am spus adevărul în fața oamenilor chiar dacă uneori adevărul doare. Eu ca prieten, că mă știam cu Claudia de ceva vreme, mie mi se pare că un prieten ar trebui să îți spună lucruri în față, nu pe la spate. Eu am fost la Claudia și i-am spus: Băi, vezi că tragi chiulul, tu nu muncești, faci doar sport dimineața și seara, cred că ar trebui să te implici mai mult și cred că asta a deranjat-o.

 

Dacă ai da timpul înapoi, ai mai accepta provocarea?

100% asa acceptat provocarea si da, m-as intoarce.

 

Ce ai învățat în Ferma?

Am învățat să fiu atent la ce vorbesc și să nu mă mai ia gura pe dinainte. Dacă mă ia cineva de prost, eu nu am cum să tac, sunt genul care spun în față și asta  este o lecție pentru mine, să fiu mai diplomat și să fiu mai calculate, deși pentru mine ar fi o luptă interioară să nu spun lucrurilor pe nume și m-ar face să nu fiu eu. Nu am să mă schimb vreodată, dar poate de acum încolo o să spun lucrurile altfel, dar tot o sa zic. Poate că trebuie să lucrez la felul cum comunic.

 

Consideri că sunt anumite persoane în Ferma l-a care goana pentru bani a scos ce era mai rău din ele?

Cred că mai mult dorința de afirmare, cred că mai degrabă o combinație de disperare cu frica și cu lipsa de fericire în viață. Cred că atunci când ești fericit în viață și când ești personal împlinit cu familie și implinit cu tine, nu te apuci să faci tam-tam, să jignești, să arunci cu vorbe. Un om nefericit face lucurile astea.

 

Cine ai vrea să caștige și de ce?

Sincer, acum aș vrea să câștige Ioana. Mi se pare că ar fi foarte tare să câștige, e ambițioasă, e muncitoare, e sinceră, le zice direct, nu cred că a greșit cu ceva. Cred că Ioana merită 100%.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter