Judas Priest - ”Luati parte la experienta Priest!”

Publicat pe
Trupa Judas Priest va concerta vinerea aceasta pentru prima data in Romania, in cadul BESTFEST AFTERSHOCK.

Judas PriestMembrii legendarei trupe regreta ca nu au ajuns pana acum in Romania: „scuze ca nu am putut ajunge la voi pana acum, dar a venit in sfarsit momentul ca voi sa luati parte la experienta Priest, iar noi sa traim din plin ceea ce are Romania de oferit!”

Produs de Emag!c Entertainment, BESTFEST AFTERSHOCK va avea loc in parcarea B a complexului Romexpo.

Alaturi de Judas Priest , pe scena AFTERSHOCK vor urca Primal Fear, Ross The Boss, Thunderstorm si Wisdom.

Accesul se va face incepand cu ora 15.30, pe la Poarta A 1, iar prima trupa va urca pe scena la ora 16.00. Biletele pentru AFTERSHOCK costa 75 lei in pre-sale si 90 lei la intrare.

Cum vinerea aceasta sunt asteptati peste 10.000 de oameni la AFTERSHOCK, iar atmosfera se anunta a fi incendiara, o echipa de peste 80 de oameni va asigura fluiditate la servirea bauturilor.

In spatele celor 70 de metri de bar vor exista 30 de dozatoare de bere si 15 frigidere cu racoritoare, iar bauturile vor fi pastrate la rece 48 de ore inainte de inceperea evenimentului, in doua containere frigorifice.

Pentru a se evita cozile la baruri, in spatiul de festival vor exista 6 casierii duble de jetoane. Achizitionarea produselor alimentare si a bauturilor se va face doar pe baza jetoanelor. Acestea pot fi procurate de la casieriile festivalului, iar la sfarsitul fiecarei zile jetoanele in plus pot fi schimbate in bani.

Foto: www.judaspriest.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter