Julia Roberts e prea batrana pentru Pretty Woman 2 - VIDEO

Publicat pe
Julia RobertsLa 41 de ani, actrita Julia Roberts nu vrea sa mai joaca in continuarea celebrului film „Pretty Woman'.

Acum mama si sotie, Julia a refuzat propunerea de a aparea in „Pretty Woman 2', considerand ca este prea batrana pentru un astfel de rol.

Desi actrita a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul lui Vivian Ward, nu isi mai doeste sa repete experienta, motivand ca nimeni nu vrea sa vada „o prostituata de 40 de ani intr-un film'.

„Pretty Woman' a fost lansat in 1990, atunci cand Julia nu avea decat 23 de ani. Dupa 18 ani si trei copii, actrita incearca sa pastreze nealterata imaginea personajului Vivian Ward.

Pe 28 octombrie, Julia Roberts a implinit 41 de ani, pe care i-a sarbatorit la San Francisco alaturi de sotul sau, dar si de cativa prieteni buni: Tom Hanks, Bruce Willis, Sean Penn, Billy Cristal sau Jack Nicholson.

Pentru Julia urmeaza un proiect alaturi de celebra fotografa Annie Leibovitz, dar si un film despre viata celebrei realizatoare de documentare Joan Root, aparatoare a florei si a faunei, asasinata in 2006.

La 41 de ani, Julia pare sa fi terminat cu personajele cu aer superficial, implicandu-se in proiecte serioase.

Foto: www.hepta.ro

Pretty Woman – Trailer

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter