Julie Gayet - Iubita preşedintelui francez

Publicat pe

Preşedintele francez François Hollande se află în mijlocul unui scandal amoros, după ce revista Closer a publicat astăzi un dosar de şapte pagini însoţite de fotografii care îl înfăţişează în compania actriţei Julie Gayet.

 

Julie Gayet„În jurul Anului Nou, şeful statului, cu o şapcă pe cap, pleacă pe scuter pentru a se întâlni cu actriţa în apartamentul său, în care preşedintele îşi petrece de obicei noaptea”, notează Closer.

 

Preşedintele nu avea alături de el decât o gardă de corp, un om de încredere care le duce celor doi îndrăgostiţi croissante.

 

Mult aşteptata reacţie a lui François Hollande, care anul acesta va implini 60 de ani, nu a întârziat să apară, însă preşedintele nu a negat ştirea publicată de Closer. Şi-a exprimat dezamăgirea din cauza încălcării vieţii private la care are dreptul ca orice cetăţean.

 

Preşedintele are o relaţie oficială cu jurnalista Valérie Trierweiler, începută după o relaţie de lungă durată cu Segolene Royale, împreună cu care are 4 copii.

 

În vârstă de 41 de ani, Julie Gayet se află acum pe afişul filmului Ames de papiers'. În 2013, ea depunea o plângere la Parchetul din Paris pentru identificarea celor care lansaseră în mediul virtual zvonul relaţiei sale cu François Hollande.

 

 

Foto: Hepta

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter