Juliette Binoche - Cu un ochi rade cu altul plange la Cannes

Publicat pe

Juliette Binoche traieste sentimentre contradictorii la Festivalul de Film de la Cannes.

Juliette BinochePe de o parte, frantuzoaica a fost extrem de bucuroasa pentru ca a avut ocazia sa lucreze cu regizorul iranian Abbas Kiarostami la filmul „Copie confirme', scrie actustar.com.

Pe de alta parte, ea s-a intristat si a izbucnit in lacrimi cand a aflat ca regizorul Jafar Panhi inchis la Teheran sub acuzatia ca a realizat un film impotriva lui Mahmoud Ahmadinejad a intrat in greva foamei.

Acuzat ca este de partea puterii, Kiarostami a tinut sa lamureasca lucrurile, aratandu-si clar sustinerea pentru Jafar Panahi.

Kiarostami a scris o scrisoare in care cere eliberarea compatriotului sau, mesajul aparut in „New York Times' urmand sa fie citit de Juliette Binoche.

La randul sau, Panahi si-a declarat nevinovatia intr-o scrisoare citita la Cannes de ministrul francez al culturii, Frederic Mitterand. „Sunt nevinovat. Nu am facut niciun film impotriva ministrului iranian.', precizeaza cineastul.

Foto: www.hepta.ro
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter