Julio Iglesias include Romania in turneul ”2012 World Tour”

Publicat pe

In urma cu cateva luni, vestea retragerii marelui artist intrista fanii romani. Dar iata, dupa indelungi discutii si negocieri, Julio Iglesias a acceptat sa includa si Bucurestiul in turneul sau denumit „2012 World Tour”, turneu ce poate fi ultimul pentru Julio Iglesias. Astfel, fanii din Romania dar si din tarile vecine au ocazia sa il asculte live pe 30 iunie la Zone Arena de la ora 20.00, in cadrul unui spectacol grandios.

In cei peste 40 de ani de cariera, Julio Iglesias a reusit sa vanda peste 300 milioane de discuri in intreaga lume, inregistrate in peste 14 limbi. Conform topului realizat de Sony Music Entertainment, Julio Iglesias se afla in topul celor mai vanduti 15 artisti din istorie.

Palmaresul marelui artist include numeroase albume rasplatite cu Discuri de platina si aur, precum si numeroase distinctii uneori unice in lume: in 1988 primeste un premiu Grammy pentru Best Performance of a Latin Pop Artist, in 1987 este laureat pentru albumul „Un Hombre Solo', in 1992 primeste titlul „Universal Spaniard' in Florida, iar cei din Galicia il numesc „Jacobeo 93 Cultural Ambassador'. In ianuarie 2008, dupa turneul din Africa de Sud, Sony BMG il rasplateste pe artist cu Discul de platina pentru vanzari de peste un milion de exemplare ale albumului „Romantic Classics'.

Pe 16 decembrie 2011, Julio Iglesias a primit doua premii istorice de la Sony Music: 'Best selling Latin Artist in History' (cu peste 300 milioane de albume vandute) si „Best selling artist in Spain' (23 milioane albume). Ambele premii i-au fost inmanate artistului in cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Institutul Cervantes din Madrid, de catre Rafael Nadal!

Pe 30 iunie la Zone Arena, Julio Igesias va incanta si delecta fanii romani cu melodii celebre in toata lumea precum: „Baila Morena', „Guantanamera', „La Carretara' si multe altele.

Sursa: Project Events

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter