Justin Bieber, devastat după ce Selena Gomez, fosta lui iubită, a fost internată la psihiatrie

Publicat pe de Oana Pantazi

Chiar dacă lanțul de iubire dintre ei, aparent, s-a rupt, Justin Bieber a fost devastat după ce a aflat vestea că Selena Somez a fost internată la psihiatrie, iar fotografiile care atestă acest lucru au invadat internetul. Grele momente pentru Hailey Baldwin, fosta lui soție!

După ce, la finele lunii septembrie, Selena Gomez a fost internată la psihiatrie în urma unor repetate episoade depresive, ulterior ea a ajuns din nou la spital, în urma unor analize din care a reieșit că numărul celulelor ei albe era mult prea scăzut (artista s-a luptat mulți ani cu afecțiunea lupus, iar anul trecut a făcut un transplant de rinichi) aceasta suferind o nouă cădere nervoasă și atacuri de panică.

Săptămâna aceasta, Justin Bieber, fostul ei iubit, a fost văzut la biserica pe care o frecventează, iar cei care au stat de vorbă cu el au declarat că artistul era devastat de vestea primită cu privire la sănătatea Selenei. Justin (24) a sosit la biserică fără proaspăta lui soție, Hailey Baldwin (21) și părea vizibil îndurerat, tocmai de aceea prietenii lui din congregație au încercat să-l consoleze.

Selena a ajuns la spital de două ori în două săptămâni

Pentru Justin a fost o seară foarte tristă, artistul mergând la biserică imediat după ce a aflat știrile îngrijorătoare despre Selena, care s-a internat în spital de două ori în două săptămâni. Hailey, deși se întorsese din Japonia, nu l-a însoțit, iar dacă starea lui proastă a fost creată de drama Selenei, e de înțeles… Când a coborât din mașină, Bieber a fost fotografiat cu părul în dezordine, acoperindu-i aproape toată fața, cu o expresie extrem de tristă pe chip și nici după ce a ieșit din biserică nu părea mai bine dispus.

După toate problemele de sănătate avute, care i-au creat căderi nervoase și în trecut, Selena a urmărit, cu sau fără voia ei, și toate știrile despre căsătoria intempestivă a celui care-i fusese iubit din copilărie cu o altă femeie, așadar nu e de mirare că anxietatea și atacurile de panică (despre care artista a vorbit în sesiuni live, pe Instagram, pe 21 și 22 septembrie) au revenit. Durerea lui Justin este, într-un fel, de înțeles, cu atât mai mult cu cât o marte parte din vină îi aparține…

Justin Bieber, devastat după ce Selena Gomez, fosta lui iubită, a fost internată la psihiatrieJustin Bieber, devastat după ce Selena Gomez, fosta lui iubită, a fost internată la psihiatrie

Foto: Hepta, Instagram 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter