Justin Bieber și-a făcut un nou tatuaj... De data asta, pe față!

Publicat pe de Oana Pantazi

Când toată lumea își imagina că artistul a încheiat cu tatuajele, din lipsă de loc, iată că Justin Bieber și-a făcut un nou tatuaj, surprinzându-și fanii complet, din cauza locului ales. Pe acesta nu și-l mai poate ascunde!

Justin, pe când încă nu reușise să-și acopere torsul complet cu tatuaje...

Justin, pe când încă nu reușise să-și acopere torsul complet cu tatuaje…

Din puștiul delicat și cu chip angelic după care mureau toate adolescentele acum câțiva ani nu a mai rămas aproape nimic – Justin Bieber e acoperit de tatuaje și a devenit aproape de nerecunoscut! Și cum, la finele anului trecut, artistul părea mai preocupat de noua lui soție, Hailey Baldwin, și de viitorul lor împreună, vestea că și-a găsit timp și pentru vechea lui pasiune a luat pe toată lumea prin surprindere, cu atât mai mult cu cât era greu de imaginat că pe trupul său ar mai fi fost vreun pic de loc! Iată însă că Justin l-a găsit și și-a dus „nebunia' la un nivel superior – acum, deasupra sprâncenei drepte a artistului tronează un tatuaj nou!

Justin Bieber și noul său tatuaj!

Justin și-a tatuat, ce-i drept, abia vizibil, cuvântul grace, care poate fi tradus ca grație, dar și toleranță, compasiune, îndurare, clemență, recunoștință. Și cum apropierea lui Justin față de religie nu mai este un secret pentru nimeni, mai mult ca sigur că artistul s-a gândit la Gods grace (voia lui Dumnezeu) când și-a tatuat acest cuvânt. Nu știm dacă atunci când și-a făcut tatuajul s-a gândit și la fosta lui iubită, Selena Gomez (al cărei chip există deja pe brațul lui), la Hailey sau la cariera lui, cert este că rezoluțiile lui Justin pe 2019 sunt deja făcute…

Ca să nu scape niciun tatuaj privirii fanelor!

Ca să nu scape niciun tatuaj privirii fanelor!

Tatuat din cap până-n picioare!

Artistul și-a descoperit pasiunea pentru tatuaje în 2012, când pe torsul său au apărut două mici desene. Doar un an mai târziu, brațul său stâng era aproape în întregime acoperit, iar pe piept și-a scris cu numere romane data de naștere a tatălui său, Jeremy ( I, IX, VII, V – 1975). În 2014, pe pieptul său a mai apărut o cruce, iar mâna dreaptă s-a umplut și ea de desene, până la cot. Paradoxal, asta n-a făcut din Justin un mascul feroce, artistul având aceeași figură ingenuă, de puști imberb, ușor complexat de acnee… Totul, până își dă jos tricoul.

Justin Bieber e acoperit de tatuaje!

Justin Bieber e acoperit de tatuaje!

Anul trecut, artistul le-a arătat din nou fanilor săi până unde a mers pasiunea sa pentru tatuaje, respectiv foarte departe… În acest moment, Justin Bieber are torsul complet acoperit de tatuaje, artistul povestind că acestea au necesitat cel puțin 100 de ore de muncă! De altfel, el a ținut să le transmită admiratorilor lui și punctul său de vedere cu privire la asta: „Dacă tatuajele n-ar durea, toată lumea ar avea. Mă rog, poate nu oricine! Mai mult de 100 de ore de muncă grea pe corpul meu și nu aș renunța la niciunul dintre ele”. Comentariile noastre sunt de prisos, vă lăsăm să vă delectați cu imaginile!

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter