Justin Timberlake – Două noi fotografii cu bebeluşul său

Publicat pe

Justin Timberlake şi Jessica Biel au devenit părinţii unui băieţel în urmă cu câteva luni, dar, spre deosebire de alte vedete, pozele pe care le-au aratat cu bebeluşul lor au fost puţine.

bebe justin1

 

Invitat în emisiunea lui Jimmy Fallon, artistul a marturisit ca baietelul a spus pentru prima data „tata” si nu a rezistat rentatiei de a aduce cu el două fotografii cu Silas Randall.

 

În una dintre ele, bebeluşul se află alături de tatăl său şi se uită extrem de atent spre aparatul foto, intrigat fiind de acesta sau de persoana care îi fotografiază.

 

bebe justin2

 

„Paternitatea este cea mai uimitoare, frumoasă şi incredibilă experienţă care ţi se poate întâmpla', a declarat artistul, extrem de fericit de ceea ce se intampla in viata lui in aceasta perioada.

 

În cea de-a doua fotografie, Silas este surprins în braţele mamei sale, după ce a făcut baie şi a fost învelit într-un prosop cu o glugă ce imită un elefant. Jessica îl sărută cu multă tandreţe pe obraz, iar Silas pare un bebeluş foarte activ.

 

Acesta poarta numele bunicului lui Justin si creste pe proprietatea pe care parintii sai o au in statutul Montana.

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter