Justin Timberlake - proprietar de restaurant

Publicat pe

Justin Timberlake – proprietar de restaurant

Justin Timberlake – proprietar de restaurant

Justin Timberlake

Justin Timberlake si-a deschis de curand un restaurant pe care l-a zugravit in culorile orasului sau natal. Cantaretul nu este la prima experienta in domeniul gastronomic. A avut un restaurant select in Los Angeles, Chi, deschis in hotelul Hyatt din Hollywood, pe care l-a inchis insa acum doi ani din motive ramase insa necunoscute.

De aceasta data, a schimbat insa locatia, restaurantul fiind deschis pe coasta de est a Americii, la New York. Coproprietari sunt doi dintre cei mai buni prieteni ai sai, Eytan Sugarman si Trace Ayala, iar numele ales este Southern Hospitality.

Cei care vor trece pragul noului restaurant vor putea alege din meniu, specialitati specifice bucatariei din Memphis, dar si produse pe care familia Timberlake le pregateste de mult timp.

Multe dintre aceste retete au fost date chiar de bunica lui Justin, cea care a fost, de altfel, si invitata de onoare la inaugurarea restaurantului.

De asemenea, au tinut sa fie prezenti Jay-Z, Lance Bass si Jamie-Lynn Singler care s-au putut delecta cu specialitati din crab si cu biscuiti din unt si lapte facuti in casa.

Asadar, daca aveti drum prin New York, puteti incerca specialitatile de la Southern Hospitality.

Un text de: Florentina Liutc, Foto: www.justin-timberlake.de.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter