Kaia Gerber a împlinit 17 ani. Fiica lui Cindy Crawford este la fel de frumoasă ca mama ei!

Publicat pe de Oana Pantazi

Kaia Gerber a împlinit astăzi 17 ani și este deja un model foarte apreciat, tânăra având toate șansele să-și depășească celebra mamă. Iată câteva instantanee din show-urile la care a defilat!

Kaia Gerber a împlinit astăzi, 3 septembrie, 17 ani, iar frumusețea ei frapantă a fost remarcată de oamenii din industria fashion încă de pe când avea 13 ani. Privind-o pe Kaia Gerber, acum în vârstă de 17 ani, ai o stranie senzație de déjà-vu, iar asta pentru că tânăra seamănă leit cu mama sa, celebra Cindy Crawford (52), în tinerețe. Actriță și fost top-model, Cindy a fost fără doar și poate una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood, însă de ceva vreme i-a predat ștafeta fiicei sale. Kaia a pășit cu dreptul în industria modei, iar asta încă de la o vârstă fragedă, atât frumusețea sa specială, cât și asemănarea cu mama ei propulsând-o direct pe catwalk.

Ar fi nedrept să afirmăm că a contat vreo secundă faptul că Cindy Crawford este mama ei, este clar ca lumina zilei că tânăra Kaia, copie fidelă a mamei sale, a luat industria fashion prin surprindere, creând o adevărată furtună la fiecare apariție a sa. Mai are un an până va deveni adultă, dar Kaia deja a defilat pentru designeri de top ca Fendi, Miu Miu și Versace. Unul dintre cele mai spectaculoase look-uri ale sale a fost creat de Valentino, iar defilările sale pentru Chanel au fost, de asemenea, un succes, însă de departe cea mai importantă reușită a ei este colaborarea cu Karl Lagerfeld, cu care a făcut echipă, cei doi creând o colecție de haine (Karl Lagerfeld X Kaia) ce poate fi achiziționată online și se anunță de pe acum a fi un succes.

Sfaturile lui Cindy pentru fiica ei

Kaia a primit prima ofertă de a lucra în modeling când a împlinit 13 ani. Atunci, Cindy, deși încântată că fiica ei îi calcă pe urme, a avut câteva sfaturi pentru Kaia și, de ce nu?, pentru toate adolescentele care vor să devină fotomodele cunoscute:

'În zilele noastre, toată lumea se așteaptă ca fotomodele să fie atât de slabe, încât mi-e teamă pentru Kaia, deoarece eu nu am avut niciodată o constituție de femeie slabă și nici ea nu are', a spus Cindy într-un interviu oferit revistei Net-a-Porter. Sfatul celebrului model este ca fiica ei, Kaia Gerber, să se bucure de carbohidrați cât mai poate, cât îi permite vârsta, deoarece în curând o să trebuiască să fie foarte atentă cu tot ce mănâncă, dacă vrea să-și păstreze silueta și să aibă o carieră în modelling. 'Kaia se transformă într-o femeie atât de frumoasă și vreau să o las să aibă succes. E mult mai înțeleaptă decât eram eu la vârsta ei', a mai spus Cindy.

Iată câteva dintre cele mai frumoase instantanee cu Kaia Gerber!

Foto: Hepta, Instagram

Kaia Gerber a împlinit 17 ani. Fiica lui Cindy Crawford este la fel de frumoasă ca mama ei!Kaia Gerber a împlinit 17 ani. Fiica lui Cindy Crawford este la fel de frumoasă ca mama ei!

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter