Kaley Cuoco – Actriţa cel mai bine plătită de la Hollywood într-o şedinţă foto hot

Publicat pe

Extrem de iubită de fanii serialului „The Big Bang Theory' în care joacă, Kaley Cuoco se află pe coperta ultimului număr al revistei Shape, iar apariţia este una foarte sexy.

 

Actriţa a renunţat pentru această copertă la sutien, purtând o cămaşă albă şi lăsându-şi astfel la vedere abdomenul şi coapsele perfecte.

 

Mândră de noua sa înfăţişare, actriţa a dezvăluit că a ajuns să arate atât de bine datorită alimentaţiei echilibrate şi şedinţelor de yoga.

 

„Frigiderul nostru arată altfel acum pentru că nu mai mâncăm orice… În ultimele 3 luni am pierdut 3 kilograme. Când mă privesc în oglindă şi văd rezultatele pozitive, nu îmi doresc să revin la stilul meu de viaţă anterior. Mai ales când soţul meu îmi spune: Eşti superbă!

 

Pentru a-si convinge fanii că aşa stau lucrurile, Kaley a dezvăluit pe Instagram mai multe fotografii de la şedinţa foto.

 

Actriţa nu arată doar bine , ci este şi cel mai bine plătită, conform topului Forbes, în care împarte prima poziţie cu Sofia Vergara. Astfel, în perioada iunie 2014-iunie 2015, Kaley Cuoco a obţinut 28,5 milioane de dolari.

 

Foto: Instagram

 

Kaley Cuoco – Actriţa cel mai bine plătită de la Hollywood într-o şedinţă foto hotKaley Cuoco – Actriţa cel mai bine plătită de la Hollywood într-o şedinţă foto hot

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter