Kamara are o fiică secretă: e super sexy, blondă, cu ochi albaştri: „Când ies cu ea în oraş crede lumea că este iubita mea!”

Publicat pe

Stephanie Sara este o blondă sexy, de 20 ani, despre care puţini ar putea crede că este fiica lui Kamara pentru că nu seamănă deloc cu el. De altfel, artistul a şi glumit pe această temă şi a spus că atunci când iese în oraş cu fiica lui, lumea crede că este, de fapt, iubita lui.

Kamara are o fiică secretă: e super sexy, blondă, cu ochi albaştri: „Când ies cu ea în oraş crede lumea că este iubita mea!'Kamara are o fiică secretă: e super sexy, blondă, cu ochi albaştri: „Când ies cu ea în oraş crede lumea că este iubita mea!'

„Acum este o domnişoară. Când ies cu ea în oraş crede lumea că este iubita mea', se amuză Kamara.

Stephanie Sara este rodul iubirii dintre Kamara şi Adina, o femeie cu care artistul a trăit o poveste de dragoste în tinereţe. Chiar dacă fizic nu seamănă deloc cu tatăl ei, Stephanie Sara a moştenit, totuşi, pasiunea lui pentru muzică.

„Ea lucrează în zona de foto / video, este şi bună cântăreaţă, dar ce-şi doreşte ea mai mult acum e să facă fotografie, a început să meargă la Facultatea de Litere, dar a renunţat, pentru că a zis că poate să înveţe fără să facă facultatea', a spus Kamara pentru click.ro.

Kamara mai are un băieţel, Leon, care are grave probleme de sănătate.

„A împlinit 5 ani. Este bine, a făcut două intervenţii în Turcia, de transfer de celule stem şi are zilnic de făcut injecţii cu cortizon şi placentă. După care, pe 26 iunie, plecăm la a treia intervenţie. Face zilnic fizioterapie, kinetotrerapie, ergoterapie. Face treabă. Am stat 18 zile în Turcia. Până la urmă, despre asta e vorba, nu contează câţi bani costă, fac tot posibilul să fac rost, să ajungem să-i facem toate intervenţiile. Pentru că toate ţin 9 luni. Şi fosta mea soţie participă, vine şi ea cât poate să stea. Avem amândoi grijă de el, e băiatul nostru. Chiar şi eu ziceam că n-aş fi rezistat la toate lucrurile la care este supus', mărturiseşte Kamara.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter