Kamara concurează la “Ferma” de dragul copilului său: “Voi lupta din greu să câștig premiul, pentru ca fiul meu să se poată opera”

Publicat pe

În anul 2019, Pro TV pregătește un nou început pentru Ferma! Printre concurenți se află și Kamara, care e pregătit să lupte cu toate puterile pentru a câștiga marele premiu. Fiul artistului are nevoie de o operație complicată, pentru a putea merge.

Kamara vrea să câștige noul sezon din Ferma pentru ca fiul lui să poată merge din nou!

Așa cum ne-a obișnuit, Pro TV continuă seria reality show-urilor de bună calitate cu Ferma, un format extrem de îndrăgit de telespectatori. Printre concurenți se află și Kamara, cunoscut de publicul din România în calitate de cântăreț, dar și de fotbalist. Însă motivul pentru care participă la Ferma este unul strict personal.

Kamara are o relație specială cu ambii săi copii

Kamara este hotărât să câștige premiul pentru fiul său în vârstă de 4 ani, Leon, care are nevoie de o operație complicată pentru a putea merge: Voi lupta din greu să câștig premiul, pentru ca fiul meu să se poată opera', a declarat Kamara, care mai are o fiică dintr-o relație anterioară. „Am o relație specială cu ambii mei copii. Pe fiica mea o văd puțin mai rar, pentru că este ocupată cu facultatea. Sunt foarte apropiat de Leon, pentru că îmi petrec foarte mult timp cu el. Este un fel de suflet-pereche, stăm mereu împreună, este confidentul meu'.

Probele din noul sezon vor fi mult mai intense

În noul sezon al reality show-ului ferma Ferma, nouă femei și nouă bărbați vor fi duși într-o zonă izolată din munții României pe durata celui mai aspru anotimp. Motivați de lucruri diferite pentru a lua decizia de a participa, cei 18 concurenți trebuie să lupte cu propriul curaj, să supraviețuiască provocărilor și condițiilor extreme. Dacă sunt sau nu pregătiți vom vedea în momentul în care se vor întâlni cu neprevăzutul…

Adrenalină și aventură la maximum

Acest sezon va intensifica experiența concurenților și a telespectatorilor prin intermediul surprizelor, al probelor fizice mult mai intense și al provocărilor cu care se vor confrunta! Lacrimi, râsete și tot felul de greutăți îi vor surprinde pentru cei care au curajul să aspire la premiu! Reality show-ul va fi filmat în munții din România, pe parcursul iernii și nu numai! Cei 18 concurenți provin din medii sociale diferite și au varii profesii, personalități puternice și sunt pe cale să-și testeze propriile limitele.

Pentru noul sezon al reality show-ului Ferma, PRO TV a pregătit întorsături de situație fără precedent în format, susținute inclusiv de cei doi noi prezentatori.

 

Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan sunt prezentatorii emisiunii Ferma

După o pauză binemeritată de la viața publică, Mihaela Rădulescu revine ca gazda unui show care îmbină două dintre cele mai mari pasiuni ale ei: televiziunea și aventura! Ea a demonstrat, de-a lungul tuturor anilor în televiziune, că știe când să fie emoționată, empatică, serioasă sau vehementă, însă întotdeauna păstrându-și corectitudinea. Cum este în fața camerelor este și în realitate: sinceră, la obiect, autentică, un bun partener de discuție și o persoană care-ți poate fi confident.

Revin și… nu oricum, ci într-un loc total neașteptat – în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă. Ador provocările inedite, mi-am savurat pauza personală, acum abia aștept să mă întorc la muncă. E un nou început, un nou format, o… nouă abordare. Greu, interesant, riscant, emoționant… exact combinația pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viață', a spus Mihaela Rădulescu despre Ferma.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter