Kanye West a vorbit despre droguri, depresie și... operația de liposucție!

Publicat pe de Kanye West

Să fii o vedetă de talia lui Kanye West nu e, cu siguranță, ușor, dar când ai o nevastă care se numește Kim Kardashian viața devine, pe loc, mult mai complicată. Într-un interviu recent, celebrul rapper Kanye West a vorbit despre droguri, depresie și… operația de lipsucție pe care și-a făcut-o acum aproape doi ani, din dorința de a nu-și dezamăgi fanii!

Kim Kardashian și Kanye West

În noiembrie 2016, toată presa de peste Ocean a vuit în momentul în care Kanye West a fost internat de urgență, în urma unei căderi nervoase, de către soția lui, Kim Kardashian. Cred că acum sunt mai puternic decât am fost vreodată după căderea psihică pe care am suferit-o', recunoștea  rapperul în vârstă de 40 de ani, la iHeartRadio, într-un interviu în care a povestit pentru prima oară despre demonii cu care s-a luptat acum mai bine de un an, când, dependent de droguri fiind, a făcut o cădere nervoasă.

Citește și: Meghan Markle va deveni cetățean britanic după nunta cu Prințul Harry? E complicat…

Kim Kardashian, Kanye West, alături de doi dintre cei trei copii ai lor - Saint (2) și North (4).

Kim Kardashian, Kanye West, alături de doi dintre cei trei copii ai lor – Saint (2) și North (4).

Rapperul a declarat că a făcut acea cădere nervoasă din cauza fricii, a stresului și a faptului să se simțea controlat și manipulat, recunoscând că toate aceste emoții l-au făcut să se simtă ca un pion pe tabla de șah a vieții'. Mă stresam din cauza unor chestii care necesitau o validare pentru care nu ar fi trebuit să mă îngrijoreze atât de mult. „E vorba despre conceptul de competiție și a fi în competiție cu atâtea elemente în același timp', și-a explicat artistul starea. Cei care îi cunosc viața știu foarte bine că artistul suferă din cauza vanității excesive, care, într-un final, l-a adus în pragul nebuniei.

Citește și: Secretul succesului Andreei Esca. Persoana de la care primește cele mai importante sfaturi

Kanye, alături de fiica lui North.

Kanye, alături de fiica lui North.

Pe timpul spitalizării, mai multe surse au declarat că West a făcut tratament și pentru insomnie, în perioada aceea artistul anulându-și turneul. Sunt fericit că s-a întâmplat. Sunt fericit că am am fost în partea cealaltă și m-am întors de acolo. Nu pot să vă explic cât de traumatizant este când prietenii și familia pleacă de la spital și atunci te trezești sedat ca naiba', a mai spus Kanye, care a recunoscut că ia și acum medicație, care, chiar dacă este o soluție imperfectă, mă calmează'.

„Eram drogat ca naiba. Eram pe opioide'

O altă mare problemă cu care s-a confruntat Kanye o reprezintă drogurile. Rapperul a recunoscut că era dependent de substanțe opioide. Eram drogat ca naiba. Eram pe opioide. Cu două zile înainte de a intra în spital, luam opioide. Eram dependent de ele. Am făcut o operație estetică deoarece îmi doream să arăt bine pentru voi toți, nu-mi doream să-mi ziceți că sunt gras', și-a recunoscut Kanye frustrările.

Kanye, Kim și North West, fiica celor doi.

Kanye, Kim și North West, fiica celor doi.

Într-un domeniu în care competiția e acerbă, iar cel mai bun exemplu este chiar soția lui, Kim Kardashian, care și-a făcut o mulțime de intervenții estetice, Kanye a capotat și a căzut pradă drogurilor și, ulterior, depresiei. „Cireașa de pe tort' a fost operația de liposucție pe care a suferit-o, iar asta în condițiile în care, Donda, mama rapperului,a murit în urma unei afecțiuni la inimă, ce a urmat unei operații estetice pe care și-a făcut-o în 2007… după ce a fost operat, pentru a scăpa de dureri, Kanye a primit opioide, iar în scurt timp acestea i-au dat dependență, artistul intrând într-un cerc vicios despre care a avut curajul să facă abia acum mărturisiri. Iar dacă la asta adăugăm și jaful căruia i-a căzut victimă Kim, în octombrie 2016, într-un hotel din Paris, tabloul este complet. Ce îl ține la distanță acum de droguri pe Kanye? Familia, prietenii și comunicarea cu cei apropiați lui. Să sperăm că nu se va întâmpla nimic care să îl abată de la calea dreaptă…

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter