Kanye West s-a făcut de râs cântând ,,Bohemian Rhapsody"

Publicat pe

Viralul săptămânii l-a avut ca protagonist pe Kayne West care s-a făcut de râs în fața publicului de la Glastonbury cu un cover după ,,Bohemian Rhapsody”.

 

kanye west1

 

Încă de la început, Kanye a cântat piesa fără niciun pic de linie melodică în voce, cu un glas mai mult intonat decât cântat. Observând că piesa nu suna prea bine, Kayne a început să lase mai mult publicul să cânte, în ce timp el îndrepta microfonul către ei.

 

Pentru a ironiza momentul, pe youtube a apărut un filmuleț în care Kanye West se suprapune cântând cu Freddie Mercury. Diferența de voce dintre cei doi demonstrează de cât de proastă a fost decizia lui West de a încerca să cânte această piesă. Mai jos puteți vedea clipul, în care Freddie râde de raper.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nwN6dPNXklg&feature=player_embedde[/youtube]

 

,,Bohemian Rhapsody” este cea mai populară piesă a trupei Queen și unul dintre cele mai bine vândute single-uri ale tuturor timpurilor. Mai mult, piesa este considerată una dintre cele mai bune melodii realizate vreodată.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter