Karmen s-a răzgândit: fiica lui Adrian Minune se mărită, înainte să nască / Pe ce dată are loc cununia civilă

Publicat pe

Karmen, fiica lui Adrian Minune, s-a răzgândit şi este gata să devină şi soţie cu acte în regulă, nu doar mamă. La 22 de ani, cântăreaţa se află pe ultima sută de metri cu sarcina şi, în august, va aduce pe lume o fetiţă. Dar, înainte de asta, a fixat şi data cununiei civile cu iubitul ei, Bogdan.

Karmen s-a răzgândit: fiica lui Adrian Minune se mărită, înainte să nască / Pe ce dată are loc cununia civilăKarmen s-a răzgândit: fiica lui Adrian Minune se mărită, înainte să nască / Pe ce dată are loc cununia civilă

„Sunt o graviduță norocoasă, sunt foarte bine, nu am nicio problemă. Pe 9 august, cam așa voi deveni mamă și va fi Leu. Mă bucur foarte mult, că fratele meu e Leu și îmi place tot la el. Nu știm deocamdată cum o să-l cheme, o să ne gândim. Iese ba așa, ba așa..aș prefera un leu, dar ai mei cu toții își doresc o fată. Am 21 de ani!' , a spus Karmen în urmă cu câteva luni.

Deşi a spus tot timpul că nu se grăbeşte să se mărite, iată că fiica lui Adi Minune s-a răzgândit şi pe 1 august va deveni soţie cu acte în regulă. Însă, înainte de cununia civilă, Carmen şi Bogdan Căplescu au decis să plece într-o ultimă vacanţă în calitate de iubiţi.

Karmen este mândră că este fiica lui Adi Minune

Karmen nu se rușinează deloc de familia din care provine, iar acest lucru este de felicitat. Deși nu este nimic în neregulă cu familia ei, unii oameni i-au adresat vorbe urâte tinerei artiste.

„Niciodată nu am fost afectată în adevăratul sens al cuvântului de prejudecățile venite din cauza faptului că sunt fiica lui Adrian Minune, pentru că îmi cunosc valorile. Faptul că sunt de etnie rromă nu mă face să fiu mai prejos decât ceilalți. Consider că sunt specială, la fel cum fiecare om este special pentru ce are el, fiecare om este unic, pentru că fiecare este diferit în felul lui. Bineînțeles că m-am lovit de aceste prejudecăți, munca mea a fost pusă pe spatele tatălui meu, dar asta li se întâmplă multor oameni. Mai mult decat atât, prejudecățile oamenilor m-au ambiționat să scot ce e mai bun din mine, să le arăt oamenilor cine sunt eu cu adevărat și ce pot face eu cu toate imperfecțiunile mele', a declarat fiica lui Adrian Minune pentru VIVA!. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter