Kate Beckinsale şi Len Wiseman divorţează după 11 ani

Publicat pe

O nouă despărţire şochează Hollywood-ul, mai ales că este vorba despre un cuplu căsătorit de peste 10 ani. Protagoniştii acestei poveşti sunt frumoasa actriţă britanică Kate Beckinsale şi regizorul Len Wiseman.

 

Cei doi s-au întâlnit în 2003 pe platourile de filmare Underworld' când Len era încă căsătorit, iar Kate avea o relaţie cu actorul Michael Sheen cu care are şi o fiică, Lily, acum în vârstă de 16 ani.

 

Kate şi Len aveau să se căsătorească un an mai târziu, în Bel Air şi nu au avut copii împreună.

 

O sursă apropiată celor doi a confirmat despărţirea pentru revista People: „Au rămas prieteni şi îşi petrec timpul împreună când Kate se află la Los Angeles. Nu e nicio dramă. Au avut planuri diferte şi au sfârşit prin a evolua diferit'.

 

Kate Beckinsale locuieşte acum mai mult în Marea Britanie de unde este originară, iar anul viitor va putea fi văzută pe marile ecrane în două producţii: „Love and Friendship' şi „Underworld: Next Generation'.

 

Este considerată una dintre cele mai frumoase si sexy femei, aflându-se în repetate rânduri în diverse topuri şi clasamente. Recent, a aputut fi văzută la gala The British Fashion Awards unde a strălucit într-o rochie neagră cu spatele gol.

 

În timp ce ea se concentrează asupra carieriei şi a fiicei sale, Len Wiseman a fost surprins flirtând cu un top model de 24 de ani, CJ Franco, cu care a fost vazut de mai multe ori.

 

Foto: Hepta

 

Kate Beckinsale şi Len Wiseman divorţează după 11 aniKate Beckinsale şi Len Wiseman divorţează după 11 ani
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter